Skip to content
redaktorsuppdrag-

Redaktör för Emilia Åhfelts bok Var inte en sådan fitta!

Idag släpps boken Var inte en sådan fitta av Emilia Åhfelt Dimitriadis. Jag står bredvid som stolt redaktör.

Boken handlar om sexuella trakasserier och mobbning i arbetslivet och grundar sig i författarens egna upplevelser. En otroligt bra och otroligt viktig bok som det har varit jätteroligt att arbeta med.

Emilia och jag på releasen för hennes bok på Norges hus i Göteborg.

Anders på Whip Media har gjort sättning och layout. Emilia har gett ut boken på det egna förlaget EMJA Förlag. Om du vill köpa boken finns den i vanliga nätbokhandlar och går att beställa till din lokala bokhandel.

Var inte en sådan fitta. Redaktörsuppdrag, EMJA förlag.
Omslag till boken Var inte en sådan fitta! av Emilia Åhfelt
Michaela Gester bokblogg

OM MIG

Michaela Gester heter jag som har företaget Textvärt. I En textvärd blogg skriver jag om att arbeta med texter och berättelser, samt recenserar intressanta böcker inom fack- och skönlitteratur.

JUST NU LÄSER JAG

Tjänarinnans berättelse
Kvartetten
Lyckofällan
Krigsdagböcker 1939-1945

DE SENASTE INLÄGGEN