Skip to content
korrekturuppdrag

Rolig feedback från nöjd kund

Det här dök upp på min Facebook igår som en glad och upplyftande nyhet:

Att det finns lite att korrigera i ett korrektur är ovanligt, vilket innebär att Lovisa ska ha den största elogen för att ha bearbetat manuset till näst intill perfektion. Dock är jag otroligt stolt över att ha hittat stavfel i alviskan i manuset, ett språk som författaren har hittat på och som jag med ringa kunskaper ändå kan uttyda inkonsekvenser i. Demonviskaren kommer ut på Whip Media den 18 maj 2018.

Michaela Gester bokblogg

OM MIG

Michaela Gester heter jag som har företaget Textvärt. I En textvärd blogg skriver jag om att arbeta med texter och berättelser, samt recenserar intressanta böcker inom fack- och skönlitteratur.

JUST NU LÄSER JAG

Tjänarinnans berättelse
Kvartetten
Lyckofällan
Krigsdagböcker 1939-1945

DE SENASTE INLÄGGEN