Skip to content
Selma Stories

Bokfrukost med Selma Stories hos Bonniers

Imorse var jag på en inspirerande bokfrukost som Selma Stories anordnade i Bonniers monter. Innan alla besökare invaderade Bokmässan var det lugnt och skönt att bara sitta och lyssna på riktigt intressanta författare.

Mattias Edvardsson pratade om sin bok En helt vanlig familj, som jag läste när den kom ut, sommaren 2018. En riktigt bra psykologisk spänningsroman som jag verkligen rekommenderar.

Henrik Fexeus och Catharina Enblad är aktuella med boken Reload som handlar om hur vi kan hitta den alltid så nödvändiga återhämtningen i ett stressigt liv.

Liane Moriartys nya bok Nio främlingar har precis kommit ut på svenska. Jag har alltid varit nyfiken på henne och nu växte sig nyfikenheten så stor att jag kommer att lyssna på den här boken så fort jag är klar med den jag lyssnar på nu.

Tessa Hadleys nya bok Sent på dagen har nyss kommit på svenska och det är den jag har i lurarna nu. Att höra henne berätta om hur hon skriver fram sina karaktärer fick min inspiration att gå på högvarv. Och som jag tycker om boken! Inom kort kommer en recension här på bloggen.

Sist men inte minst fick vi höra Ola Lindholm och Johan Lindqvist berätta om sin nya barnboksserie Kung Pow. Deras ambition att locka unga läsare in i snabba, roliga och spännande böcker med en twist – så att de fastnar i läsningen och fortsätter.

Tack Selma Stories för en intressant och läsinspirerande morgon!

Michaela Gester bokblogg

OM MIG

Michaela Gester heter jag som har företaget Textvärt. I En textvärd blogg skriver jag om att arbeta med texter och berättelser, samt recenserar intressanta böcker inom fack- och skönlitteratur.

JUST NU LÄSER JAG

Tjänarinnans berättelse
Kvartetten
Lyckofällan
Krigsdagböcker 1939-1945

DE SENASTE INLÄGGEN