Skip to content
korrekturmusik

Musik på jobbet – Korrekturmusik

Jag har i många år arbetat med musik i öronen. Alltid instrumental musik som inte är för dramatisk. Det bästa för mig är att lyssna på musik jag känner igen, så att jag inte reagerar starkt känslomässigt på den utan låter den ligga som en diskret ljudmatta i bakgrunden. Då kan jag koncentrera mig som allra bäst.

Jag bjuder på spellistan som jag döpt till Korrekturmusik från Spotify här:

Klicka på Spotifyikonen längst upp till höger för att öppna listan i Spotify. Klicka sedan på hjärtat för att spara Korrekturmusik bland dina övriga spellistor.

Michaela Gester bokblogg

OM MIG

Michaela Gester heter jag som har företaget Textvärt. I En textvärd blogg skriver jag om att arbeta med texter och berättelser, samt recenserar intressanta böcker inom fack- och skönlitteratur.

JUST NU LÄSER JAG

Tjänarinnans berättelse
Kvartetten
Lyckofällan
Krigsdagböcker 1939-1945

DE SENASTE INLÄGGEN